Látványdisznóólat a turistáknak!

Ésik Sándor megkóstolta a finomságot, és olyan volt, mint amilyet az édesapja készített mangalicából – fél évszázada Fotó: magánarchívum

Ésik Sándor megkóstolta a finomságot, és olyan volt, mint amilyet az édesapja készített mangalicából – fél évszázada Fotó: magánarchívum

Hol terem a bayonne-i sonka? – kiderül Ésik Sándor világjáró sorozatának 150. részéből.

Urepel Nincs az a világhírű látványosság, aminek látogatottsága rövid időn belül nulla közelébe ne zuhanna, ha a közelében egy sertéshizlalda létesülne. Takarja bár jótékonyan sűrű nyárfasor, egy nagyüzemi telepet kilométerekről elárul a semmi mással össze nem téveszthető „illat”.

Fontos a takarmány


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés