Játékra csábítaná a papáját

A fehérkezű gibbon egykor Délkelet-Ázsia hatalmas trópusi erdőiben élt Burmától a Nagy-Szunda-szigetekig. Ahogy az erdők nagy része eltűnt, velük a gibbonnépesség is felaprózódott, sok helyen kipusztult. A Nyíregyházi Állatpark ifjú gibbonja épp apját próbálja rávenni egy kis játékra.  Fotó: Sóstó Z


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés