Sport

Kedden már csoportkör a Bajnokok Ligájában

Labdarúgás. Kedden négy csoportban az első forduló mérkőzéseivel megkezdődnek a 2019–20-as szezon főtáblás küzdelmei a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Két mérkőzés kezdődik a megszokottól korábban, mégpedig a Slavia Praha milánói vendégjátéka és a Zenit lyonbeli fellépése. Nagy meccsekben nem lesz hiány, például a Liverpool Nápolyban próbál majd meg jó eredményt elérni. Szintén érdekesnek ígérkezik Dortmundban a Barcelona vendégjátéka.

Ernesto Valverde, a Barca vezetőedzője vasárnap megerősítette, hogy a 32 esztendős Messi visszatért az első csapatedzésére, s vélhetően ott is lesz a gárda keretében a kedd esti, Dortmund elleni csoportmérkőzésen. Mint ismert, az argentin szuper­sztár augusztusban szenvedett vádlisérülést, s miután nem sokkal később rásérült, így a jelenlegi idényben még nem léphetett pályára. A spanyol média egybehangzó állítása szerint ugyanakkor nem valószínű, hogy Messi pályára lép a hétközi találkozón, így a Barcelonának egyelőre legnagyobb sztárja nélkül kell helytállnia. KM, nso.hu