Interjú: A labdarúgó NB II. tavaszi rajtjára készülő együtteseink csapatkapitányaival

A Várda őrizné az előnyét, a Spartacus felzárkózna

Az MTK és a Kisvárda jelentősen meglépett mindenkivel szemben. Mi azon leszünk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, vagy akár beérjük őket. Sokkal fontosabb, hogy minél több találkozót meg tudjunk nyerniJova Levente, Nyíregyháza SpartacusJól érzem magam Nyíregyházán. Nagy megtiszteltetés csapatkapitánynak lenni, ami egyben pluszterhet is jelent. Nem csak a mérkőzéseken az edzéseken és az öltözőben. Egyfajta kapocs vagyok a játékosok, és szakmai stáb tagjai között. Ez jó érzés, köszönöm az edzőknek, hogy kineveztek és ezt szeretném majd meghálálni.Nem mondom, hogy ez volt a legnehezebb, mert számomra szinte egyformák a felkészülések. Véleményem szerint jól sikerült, a tervezett munkát elvégeztük, elvégeztem. Ami nagyon lényeges: szerencsére megúsztam sérülés nélkül, ebben minden bizonnyal szerepe van annak is, hogy jó a kapcsolatom Nagy Gábor kapusedzővel. Mindig jeleztem, hogy milyen állapotban vagyok és ha indokoltnak vélte, akkor módosított a tervezett gyakorlatokon, azok intenzitásán, vagy a mennyiségén.A csapat nevében köszönjük a tulajdonos Révész Bálintnak, hogy lehetőség volt a két török edzőtáborozásra. Kiváló körülmények között, csak a futballra koncentrálva edzhettünk. Jó pályákon mérethettük meg magunkat erős külföldi csapatokkal. A csapat összekovácsolása szempontjából is kifejezetten hasznosak az ilyen edzőtáborok. Ezek után nem volt jó hazatérni a kintihez képest zord körülmények közé. Főként a pályaviszonyok közötti különbség jelentős.Természetesen figyelemmel kísértük az átigazolásokat, melyik csapathoz kik mentek és kik távoztak. Úgy vélem, erősödtek az együttesek és egy kiegyensúlyozott mezőny jellemzi majd a tavaszi szezont Az MTK és a Kisvárda jelentősen meglépett mindenkivel szemben. Mi azon leszünk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, vagy akár beérjük őket. Ehhez persze mind a két csapatnak botolnia kell. Sokkal fontosabb, hogy minél több találkozót tudjunk megnyerni.A meglepetésemberünk Gajdos Zsolti lehet. Az őszi szezon vége felé kezdett el játszani. Véleményem szerint a képességei és a hozzáállása alapján is húzóemberünk lehet tavasszal. Ahhoz el kell telnie néhány fordulónak, hogy kiderüljön, melyik csapat mennyire erősödött a játékban. Természetesen magunktól várok látványos előrelépést, szeretném, ha mi lennénk a tavasz meglepetéscsapata. Amikor nem ellenünk játszik, szurkolók is a soroksári együttesnek. Úgy gondolom sokkal jobb csapat, mint azt a tabellán elfoglalt helyezése mutatja.ML

Az MTK és a Kisvárda jelentősen meglépett mindenkivel szemben. Mi azon leszünk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, vagy akár beérjük őket. Sokkal fontosabb, hogy minél több találkozót meg tudjunk nyerni
Jova Levente, Nyíregyháza Spartacus

Jól érzem magam Nyíregyházán. Nagy megtiszteltetés csapatkapitánynak lenni, ami egyben pluszterhet is jelent. Nem csak a mérkőzéseken az edzéseken és az öltözőben. Egyfajta kapocs vagyok a játékosok, és szakmai stáb tagjai között. Ez jó érzés, köszönöm az edzőknek, hogy kineveztek és ezt szeretném majd meghálálni.

Nem mondom, hogy ez volt a legnehezebb, mert számomra szinte egyformák a felkészülések. Véleményem szerint jól sikerült, a tervezett munkát elvégeztük, elvégeztem. Ami nagyon lényeges: szerencsére megúsztam sérülés nélkül, ebben minden bizonnyal szerepe van annak is, hogy jó a kapcsolatom Nagy Gábor kapusedzővel. Mindig jeleztem, hogy milyen állapotban vagyok és ha indokoltnak vélte, akkor módosított a tervezett gyakorlatokon, azok intenzitásán, vagy a mennyiségén.

A csapat nevében köszönjük a tulajdonos Révész Bálintnak, hogy lehetőség volt a két török edzőtáborozásra. Kiváló körülmények között, csak a futballra koncentrálva edzhettünk. Jó pályákon mérethettük meg magunkat erős külföldi csapatokkal. A csapat összekovácsolása szempontjából is kifejezetten hasznosak az ilyen edzőtáborok. Ezek után nem volt jó hazatérni a kintihez képest zord körülmények közé. Főként a pályaviszonyok közötti különbség jelentős.

Természetesen figyelemmel kísértük az átigazolásokat, melyik csapathoz kik mentek és kik távoztak. Úgy vélem, erősödtek az együttesek és egy kiegyensúlyozott mezőny jellemzi majd a tavaszi szezont Az MTK és a Kisvárda jelentősen meglépett mindenkivel szemben. Mi azon leszünk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, vagy akár beérjük őket. Ehhez persze mind a két csapatnak botolnia kell. Sokkal fontosabb, hogy minél több találkozót tudjunk megnyerni.

A meglepetésemberünk Gajdos Zsolti lehet. Az őszi szezon vége felé kezdett el játszani. Véleményem szerint a képességei és a hozzáállása alapján is húzóemberünk lehet tavasszal. Ahhoz el kell telnie néhány fordulónak, hogy kiderüljön, melyik csapat mennyire erősödött a játékban. Természetesen magunktól várok látványos előrelépést, szeretném, ha mi lennénk a tavasz meglepetéscsapata. Amikor nem ellenünk játszik, szurkolók is a soroksári együttesnek. Úgy gondolom sokkal jobb csapat, mint azt a tabellán elfoglalt helyezése mutatja.ML

Tíz éve élek Magyarországon, azon belül három éve játszom Kisvárdán, itt lettem magyar állampolgár. Jól beszélek magyarul, úgy érzem magam, mint egy igazi magyar, úgyhogy nem látom akadályát annak, hogy kapitánya legyek a csapatnak. Nagyon jó érzés, hogy megválasztottak, és bíznak bennem a társak.

 

A


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés