A bökéstől a tányérig

A zsűri díjazza a leghosszabb, legfinomabb, legvastagabb kolbászt és a legkreatívabb tálalást  Fotó: Pusztai Sándor

A zsűri díjazza a leghosszabb, legfinomabb, legvastagabb kolbászt és a legkreatívabb tálalást  Fotó: Pusztai Sándor

Hatodik alkalommal kolbászolhat együtt a településen és a térségben élők apraja-nagyja.

Szamoskér. Elszaladt egy esztendő, így ismét közeleg a nap, amikor a szamoskériek kést ragadnak, hogy számos, disznóból készült ételkölteménnyel áldozzanak a gasztronómia oltárán. Ahogy az lenni szokott, minden egy bökéssel kezdődik reggel nyolc órakor, amikor is a hagyományoknak megfelelően levágjá


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés