Ízletes párlatmintákat rangsoroltak a lovagok

Lakatos Tibor és Csobolya Attila nemcsak ízlelnek, de maguk is főzetnek párlatokat  Fotó: Pusztai Sándor

Lakatos Tibor és Csobolya Attila nemcsak ízlelnek, de maguk is főzetnek párlatokat  Fotó: Pusztai Sándor

A főszereplő gyümölcs messzeföldön híres folyékony változata a szatmári szilvapálinka.

Tarpa. A kuruc kegyhelyként és a pálinka fővárosaként egyaránt emlegetett beregi településen, Tarpán szeptember utolsó hétvégéjén rendezik meg a XV. Szatmár-Beregi Szilvanapokat. A nagyközség önkormányzata és a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend Egyesület szervezésében immár másfél évtizedes múltra vi


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés