Különleges menüsor, új konyhatechnológiák

Az utolsó simításokkal is végzett Ignácz János, elkészültek a fogások  FotÓ: Dodó ferenc

Az utolsó simításokkal is végzett Ignácz János, elkészültek a fogások

  FotÓ: Dodó ferenc

Öt év szakmai tapasztalat, néhány hónap felkészülési idő, és mester lehet a szakácsból.

Nyíregyháza. Ínycsiklandozó finom illatok áradtak a nyíregyházi Sipkay Barna Kereskedelmi, Idegenforgalmi Szakgimnázium és Szakközépiskola konyhájából szerda délelőtt, esztétikusan tálalt ötfogásos menüsor került a szakács mestervizsgán a bizottság elé.

 

A szakma éllovasai

A mesterek, a szakma kiválós


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés