Kenyér és egészség kovásza

Béres Gyula szerint táplálkozási problémák sem nagyon lennének, ha még mindig ezt az ősrégi anyagot használnánk Fotó: Racskó Tibor

Béres Gyula szerint táplálkozási problémák sem nagyon lennének, ha még mindig ezt az ősrégi anyagot használnánk Fotó: Racskó Tibor

Bár a jó étel készítése a termesztéssel kezdődik, de a jó kenyerünkért mi magunk is sokat tehetünk.

Nyíregyháza. Vajon mennyien tudják manapság, hogy mi is az a kovász, s hogyan készül? Talán többen is sejtik, hogy a kenyérsütéshez van köze. Viszont aligha vágnák rá, hogy valójában erjesztett lisztről és vízről van szó.

– Ezt az anyagot teljesen elfelejtették a háztartásokban – pedig szégyellheti m

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés