Felvillanyozzák a hűséges előfizetőket

Már 30 éves szakmai tapasztalattal állnak a vevők rendelkezésére Fotók: lengyel nóra

Már 30 éves szakmai tapasztalattal állnak a vevők rendelkezésére Fotók: lengyel nóra

A családi vállalkozásként üzemelő Tündér-Vill Kft. is hűségkártya-elfogadóhely.

Nyíregyháza. A Tündér-Vill Kft. villamossági szaküzlete évek óta ad kedvezményt a Kelet-Ma­gyarország Hűségkártya-tulajdonosoknak a megye­székhelyen. Sokan élnek is a lehetőséggel.

Az erősáramú villanyszerelési anyagok forgalmazásával foglalkozó cég sok gyártóval és importőrrel áll kapcsolatban.

Széles kínálat

Forgalmaznak többek között villanyszerelési anyagokat, vezetékeket, szerelvényeket, energiatakarékos és led-fényforrásokat is.

A 300 négyzetméteres, Vasgyár utcában lévő üzletben már 10 éve kínálnak széles áruválasztékot a visszatérő és új vásárlóiknak. Több márka importőreként és forgalmazójaként rengeteg nívós villanyszerelési termékeket kínálnak magán-, kereskedelmi és ipari épületekhez egyaránt.

Megújuló termékpaletta

– Folyamatosan figyeljük a piacon megjelenő újdonságokat, és eszerint bővítjük a villanyszerelési anyagok széles tárházát. Fix árubeszerző helyeink vannak, így mindig kiváló színvonalat és pontos szállítást tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Egyféle termékből több árkategóriában is válogathatnak a vevők, de csakis megbízható minőségű árukat tartunk a nagy üzletünkben – fejtette ki a családi vállal­kozás egyik tulajdonosa, Tün­dér Lászlóné.

A közel harminc éves szakmai tapasztalatnak és a vevőközpontú kereskedelmi hozzáállásnak köszönhetően mindenki megtalálhatja a szükséges villamossági termékeket. Ha valaki nem ért a villanyszereléshez, érdemes hozzájuk fordulni, hiszen így nem kell amiatt aggódni, hogy a vásárolt termékről később kiderül, mégsem megfelelő, és nem kell felesleges köröket futni a szükséges alapanyagok beszerzése miatt.

– A szakembereken kívül a lakossági felhasználók is felkeresik a jól megközelíthető üzletünket, és ha szükséges magas szakmai hozzáértéssel segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket.

Kedvezmény

A Kelet-Magyarország előfizetői a Hű­ségkártya birtokában minden egyes vásárlásnál nyolc szá­zalék kedvezményben része­sülnek a Tündér-Vill Kft. szaküzletében hétfő­től szombatig.

– Úgy gondo­lom, hogy manapság a nyolc százalékos kedvezményre sokan felfigyelnek, a kezdetektől részesei vagyunk a hűségprogramnak, hiszen nekünk is fontosak a visszatérő vevőink. Ez az en­gedmény akciós termékekre nem vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze – mondta Tün­dér Lászlóné.

Akár építkezik, akár felújít, akár az elektronika területén dolgozik, és alapanyagra van szüksége, intézze el a vásárlást a Tündér-Vill üzletében, és spóroljon a hűségkártyával.  KM-LN

Elérhetőség

TÜNDÉR-VILL Kft.

Nyíregyháza, Vasgyár u. 8.

Tel.: 42-311-143

E-mail.: tundervill@gmail.com

Nyitva tartás: H.-P.: 7.30-16.30

Szo.: 7.30-12.00


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés