Tökéletes látás, nívós szolgáltatás

A Szabolcs Optika több mint két évtizede várja ügyfeleit Fotók: lengyel nóra

A Szabolcs Optika több mint két évtizede várja ügyfeleit Fotók: lengyel nóra

A Szabolcs Optika több mint két évtizede várja ügyfeleit a Bocskai utca 51 szám alatt.

Nyíregyháza. A szalonban a vendégeket a lehető legmagasabb színvonalon szolgálják ki! Ez az elv érvényesül a vizsgálatok alkalmával is, amihez innovatív géppark és nagy szakmai hozzáértés párosul. Látásvizsgálatot, szemész szakorvosi, kontaktológiai tanácsadást, zöld- és szürkehályog szűrését, cukorbetegség okozta szemkárosodások szűrését, szemüvegkészítést, szemfenékvizsgálatot egyaránt a legnagyobb precizitással végeznek. A legmodernebb technológia áll rendelkezésükre a különféle vizsgálatokhoz. A szemnyomásmérés, látótérvizsgálat, gépi színlátásvizsgálat egyedi, valóban személyre szabott lencsekészítést eredményez, melyet tizedmilliméter pontossággal, a legváltozatosabb formákban csiszolnak be a szakemberek.

 

Széles kínálat

A Zeiss kiemelt partnere és márkaszaküzleteként a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szemüveglencséket forgalmazzák. A kontaktlencsét viselőknek pedig a CooperVision, a világ egyik legnagyobb kontaktlencsegyártójának nívós termékei is üdítő perspektívát nyújtanak.

A szemvizsgálatokat dr. Szabó Irén szemész szakorvos és kontaktológus nagy szakmai hozzáértéssel végzi. A Szabolcs Optika sikeréhez 10 éve Fekete Róbert látszerész precíz és színvonalas munkája is hozzájárul. Homonyik Tünde pedig a barátságos kiszolgálás és a sok adminisztráció mestere.

– A Zeiss által kifejlesztett komplex szemvizsgálati eljárás (POLATEST®) segítségével állapítjuk meg a szem fénytörési hibáját és optimalizáljuk a látásélességet – ajánlja dr. Szabó Irén. – Célunk a binoculáris (két szemes) látás összhangjának megteremtése, és ezáltal a lehető legkényelmesebb, legkomfortosabb viselhető szemüveg elkészítése. Üzletünk választékát folyamatosan bővítjük a legújabb fejlesztésű termékekkel.

A legmegfelelőbb keret kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, de a készséges látszerészek segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában is. A gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják az egyszerűbbektől a legkiválóbb világmárkákig (Vouge, Oakley, Versace, Givenchy), korrekt árakon a kereteket. A most legkeresettebb Retro és Armani márkák széles választéka várja a szemüvegtrend követőit is.

A napsütés elleni védelem éppen olyan fontos, mint a szemkorrekció! Nyáron nagyon sok fizikai hatás éri a szemünket, ezért könnyen károsodhat. Dioptriás, fényre sötétedő, polarizált napszemüvegeket minden korosztály számára tudnak ajánlani, a klasszikustól a legújabb divatirányzatok formavilágáig.

 

Folyamatos akciók

Érdemes rendszeresen figyelemmel kísérni a weboldalukon vagy a Facebookon is a Szabolcs Optika havonta megújuló akcióit. – Most különleges CooperVision-kontaktlencse-akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak különböző választási lehetőséggel. Háromhavi adag Medivue Premier típusú kontaktlencse vásárlása esetén ápolófolyadékot vagy kontaktlencsét, vagy új, a digitális világ igényeire tervezett, Biofinity Energys havi kontaktlencsét adunk ajándékba május 22-éig. Ráadásul szemüvegvásárlás esetén a szemész szakorvosi vizsgálat ingyenes! A Ray Ban napszemüvegekre pedig 30–40% kedvezményt biztosítunk – ajánlja dr. Szabó Irén.

Az üzlet előtt az ügyfelek ingyen parkolhatnak. KM-LN

Elérhetőség

Szabolcs Optika

Nyíregyháza, Bocskai u. 51.

Tel.: 42-400-154

web: www.szabolcsoptika.hu

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés