Borháló – itt tényleg más a mÉrték

A Kelet Hűségkártyára is kapunk kedvezményt a bacchusi nedűkből Fotó: KM Archív

A Kelet Hűségkártyára is kapunk kedvezményt a bacchusi nedűkből Fotó: KM Archív

A bor évezredek óta az emberi civilizációt alakító, formáló nemes ital.

nyíregyháza. Karácsonykor se feledkezzünk meg arról, hogy igazi gasztronómiai élvezetet csak az ételek és az italok harmóniája nyújthat. Ha nem szeretnénk a borválasztás hálójában vergődni, kiváló szakember segítségét kérhetjük a Kossuth utcai Borhálóban.

– Azzal a küldetéssel nyitottuk meg ezt az üzletet, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a kiváló magyar borokat, és hogy a minőségi bacchusi nedű ne csak az ünnepnapok kiváltsága legyen, hanem a mindennapok rutinja – fejtette ki Girhiny Gyula okleveles szőlész-borász szakmérnök, aki 2014 márciusában csatlakozott az országszerte 50 üzletet magáénak tudó franchise rendszerhez.

A jó magyar bor évszázadok alatt világhírnevet vívott ki magának. Kínálatukban a hazai tájegységek jellegzetes vagy érdekes fajtái találhatók meg. Lehet testes, illatos, száraz, savasabb, lágy, vörös vagy fehér, nem tudunk olyat kérni, amire a Borhálóban ne tudnának minőségit, de kedvező árfekvésűt ajánlani. Ugyanis itt a legjobb nedűkhöz, a legjobb áron juthatunk hozzá, hiszen a lényeg magában a borban van.

 

Hangsúly a belbecsen

Hitvallásuk, hogy a csomagolás legyen másodlagos, az ital nívója viszont legyen kiváló.

– Minden bort, ami az üzletbe bejön, megkóstolok. Meg tudom mondani, mire számíthat az, aki egy-egy pincészet évjárataiból, jellemző fajtáiból iszik – árulja el a technikai részleteket az üzlettulajdonos. – Sztárboraink – Bock, Gere, Takler, Frittmann – sokaknak megfizethetetlenek, nálunk azonban elérhetőek a literárak. Természetesen az ünnepek közeledtével egyedi ajándékozási ötletekkel is segítjük a vásárlóinkat. Palackos, exkluzív kivitelű borok mellett kínálunk a témához kötődő tárgyakat, kellékeket is, például díszdobozos dugóhúzó készletet, pohárkészleteket, dekantálókat, különleges üvegeket, díszdobozokat.

 

Karácsonyi meglepetések

– Itt nálunk, tekintettel a környék tradícióira, szokásaira, többféle, igazi 100% gyümölcspálinkával is közelebbi kapcsolatba kerülhetnek a vendégek, vagy vásárolhatnak Zirc Apátsági és Fóti kézműves söröket is.

Ajándékozás előtt megkóstolná a kiszemelt italokat? A Borháló folyamatosan tart nyílt kóstolókat, amire bárki jelentkezhet, de cégeknek, baráti társaságoknak is szívesen rendeznek zártkörű programot.

– Törzsvásárlóink ízlését név szerint is jegyezzük, kártyánkkal minden vásárlás további kedvezményekhez juttatja a nyíregyházi borkedvelőket, illetve hírlevelünkön és Facebook oldalunkon keresztül értesítjük őket az eseményekről, akciókról – ajánlja Girhiny Gyula.

Törzsvásárlónak lenni nagyon egyszerű, nem kell hozzá vásárlási limit, mindössze az elérhetőségét kell megadni a visszatérő vevőnek.

– Az idén kint leszünk a karácsonyi forgatagban is, ahol melengető forralt borral, és egy kupica pálinkával ajándékozzuk meg a hozzánk ellátogatókat. A megvásárolt termékekhez kérésre pedig ingyen díszcsomagolást készítünk – ajánlja az üzlettulajdonos. KM-LN

Elérhetőség

Borháló

Nyíregyháza, Kossuth utca 46.

Web: www.borhalo.com/nyiregyhaza

Facebook: Borháló Nyíregyháza

Nyitva tartás: H.–Cs.: 10.00–18.00

P.: 10.00–19.00

Szo.: 9.00–14.00

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés