Prémium minőség az ínyencek nyíregyházi Mekkájában

Kelet Hűségkártyával 5 százalék kedvezményt kapnak bizonyos termékek árából
Kelet Hűségkártyával 5 százalék kedvezményt kapnak bizonyos termékek árából

Az üzlet legfőbb erénye a széles választék mellett az európai szintű kiszolgálás.

nyíregyháza. A Finomságok Delicates üzletbe lépve kinyílik a világ. Mintha minden ínycsiklandozó kincsét, finomságát idehordták volna. Kifogástalan, prémium minőség. Itt nemcsak alapanyagokat, termékeket lehet megvásárolni –egyfajta életérzést is hazavihetnek a vevők.

Válogatott finomságok

A családi vállalkozás keretében elindított bolt célja, hogy felkeltse a minőségi élelmiszerek iránti igényt és elérhetővé tegye azokat.

– A kiváló külföldi termékeken kívül fontosnak tartjuk, hogy felkutassuk, népszerűsítsük és piachoz juttassuk a magyar termelők kiváló minőségű áruit is – mesélte Szi­lágyi Erzsébet, az üzlet tulajdonosa.

A választék körültekintően megválogatott: olasz, spanyol érlelt sonkák, mangalica, szürke marha, bivaly szalámi, a Cserpes Sajtműhely tejtermékei a hűtőpultban. Ezek kiegészítőjeként a széles tészta-, fűszer-, ecet-, olajkínálat. A nagybörzsönyi és Csíkos lekvárok, chutney-k, mártogatós krémek is a magas élvezeti értéket, a jó minőséget képviselik. Ezek a családi receptek alapján készülő finomságok tartósítószerek és ízfokozók nélkül kerülnek az üvegekbe, csomagokba. Válogathatunk továbbá neves hazai és külföldi pincészetek borai közül, de magas minőségű pezsgők és izgalmas párlatok is helyet kaptak e kincsesbányában.

– Az édesszájúakról sem feledkezünk meg: kínálatunkban belga, olasz, francia, spanyol, angol, német, osztrák csokoládékülönlegességekkel találkozhatnak. Mi sem mutatja jobban desszertjeink sokszínűségét, mint hogy meg található közöttük Hollandiából, Írországból, Dániából import finomság.

– Kínálatunkban a hagyományos stílus mellett a fűszeres és egzotikus ízek virtuóz és ámulatba ejtő kombinációi is szerepelnek, sokféle táblás és előre csomagolt különlegességből válogathatnak a vásárlóink. Célunk, hogy a hazai csokoládéművészet remekeit eljuttassuk és megismertessük vevőinkkel. Boltunkban megtalálhatóak a legkifinomultabb, válogatott magyar kézműves csokoládéműhelyek termékei.

Különlegesek, nívósak

A Finomságok Delicatesben, kellemes környezetben fedezhetjük fel a legkülönbözőbb ízeket, s közben elfogyaszthatunk egy díjnyertes olasz kávét vagy egy mindig friss hozzávalókból készült szendvicset. A pékáru helyben sül – akár rendelésre is. A termékek között szép számmal megtalálhatóak a glutén-, laktóz- és cukormentes élelmiszerek is.

– A kínálatunkban vannak olyan termékek, amelyek mindig kaphatóak, és vannak, amiket külön kérésre beszerzünk, ezáltal is igyekszünk a gourmet-k szolgálatára lenni – jegyezte meg a tulajdonos.

Korrektek, segítőkészek

– Folyamatosan kóstolunk, ismerkedünk, ezáltal is biztosítva, hogy újabb és újabb ízélményekkel bővítsük üzletünk választékát. Állunk rendelkezésükre ajándékcsomagok, válogatások összeállításával, kis és nagyobb méretben és árfekvésben.

Az üzlet fő erénye a nívós választék mellett a kedves, szakavatott, európai szintű kiszolgálás. Az üzlet munkatársai segítőkészségükkel, korrektségükkel, tudásukkal képesek ámulatba ejteni a hazai viszonyokon edződött vásárlókat. A kínálatot folyamatosan frissítik, és mindig a legjobb minőség beszerzésére törekednek. KM-LN

Elérhetőség:

Finomságok Delicates

Nyíregyháza, Hősök tere 7.

Telefon: 30-833-0888

E-mail cím: finomsagokdelicates@gmail.com

Facebook: Delicates Finomságok

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8 és 18, szombaton 9 és 13 óra között

 

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés