Éles látás, diszkont árakon

A szemüvegkeretek árából 50% kedvezményt kapunk a Kelet-Hűségkártya felmutatásakor
A szemüvegkeretek árából 50% kedvezményt kapunk a Kelet-Hűségkártya felmutatásakor

A Belvárosi Optika széles választékot és barátságos kiszolgálást nyújt.

Nyíregyháza. A szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívást jelent, de mindenkit készségesen fogad Bihari Zoltánné ügyvezető, tulajdonos. Nem egyszerűen csak szemüveget árulnak a Kossuth tér 1. szám alatt, az okmányiroda oldalában, hanem többéves szakmai tapasztalattal segítenek megtalálni a hozzánk, stílusunkhoz legjobban illő szemüveget.

– Cégünk, az Arany Optika Kft. a vásárlók számára leginkább Belvárosi Optika néven ismert. Mint ügyvezető tulajdonos 1999-ben hoztam létre a családommal a kft.-t, melyben szinte a kezdetek óta a lányommal együtt dolgozom, aki látszerész – kezdi a bemutatkozást Bihari Zoltánné. – Üzletük szlogenje: „Ha jól szolgáltuk ki, mondja el mindenkinek, ha nem, akkor csak nekem!”

Családias hangulat

Amikor szemüveget vásárol, szánja rá az időt, kényelmesen válogathat a tágas üzletben. Próbáljon fel annyi szemüvegkeretet amennyit csak szeretne, hiszen ez fogja meghatározni arcát. A barátságos és szakszerű kiszolgálással rövid idő alatt is megtalálhatja az ideális darabot.

– A neonfényes nagyáruházak üzleteiben nincs lehetőség a vevővel olyan kapcsolat kialakítására, amelyet mi már hosszú évek óta folytatunk, fejlesztünk. Hozzánk úgy térnek be, illetve úgy távoznak a kedves vásárlók, mintha régi jó barátság volna közöttünk, hiszen a hagyományos, a vevőt jól megismerő kiszolgálás a miénk. Ha például valaki először vesz kontaktlencsét, nem engedjük el úgy, hogy ne tanítottuk volna meg a tökéletes használatára. Családias, jó hangulatú, megbízható, szakmailag hozzáértő kiszolgálást nyújtunk minden kedves hozzánk betérőnek.

Méltányolandó hozzáállás

– Inkább ne legyen annyi haszon rajta, csak minél több ember jusson hozzá a jó szemüveghez – mondja a tulajdonos. – Nem lehet luxus az éleslátás, az az élet természetes kiváltsága! Nekem mint üzlettulajdonosnak 30 éves szakmai gyakorlat van a hátam mögött, illetve olyan mélyen gyökerező vevőszeretet, melyet az iskolapadban nem lehet megtanulni, hiszen ez belülről fakad. A gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják az egyszerűbbektől a legkiválóbb világmárkákig korrekt árakon a kereteket.

Teljes körű szolgáltatás

Az ideális szemüveg elengedhetetlen része a tökéletes látást biztosító, pontosan diagnosztizált lencse. Zeiss kiemelt partnere és márkaszaküzleteként pedig a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szemüveglencséket forgalmazzák. Ráadásul van olyan, amit diszkont áron, legyen az fényre sötétedő, multifokális, vagy akár vékonyított lencse.

Az előírásnak megfelelően felszerelt rendelővel, modern eszközökkel, gépekkel állnak a vásárlók szolgálatára. Látásvizsgálatot, szemészszakorvosi szemvizsgálatot, szemüvegkészítést és javítást, zöld- és szürkehályog szűrését, szemfenékvizsgálatot egyaránt a legnagyobb precizitással végeznek. Ha szemüveggel nem korrigálható szembetegségeket fedeznek fel, a betegeket a megfelelő szakrendelésre küldik. Nem véletlenül nyerték el 2015-ben a „Megbízható cég” tanúsítványt. A folyamatos akcióikat a Facebook-oldalukon kísérhetjük figyelemmel. KM-LN

A szemüvegkeretek árából 50% kedvezményt kapunk a Kelet-Hűségkártya felmutatásakor
A szemüvegkeretek árából 50% kedvezményt kapunk a Kelet-Hűségkártya felmutatásakor

Elérhetőség:

Belvárosi Optika

Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

Nyitva tartás: H.–P.: 8.30–16.30

Szo.: 9.00–11.30

Tel.: 70-331-7265

70-331-9590

E-mail: aranyoptika@chello.hu

Facebook: Belvárosi Optik

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés