A zöldségek olimpiáján több érmet is kaphatna

Zsírtartalma a nullával egyenlő, ezért kedvelt alapanyaga a különböző fogyókúrás étrendeknek is  Fotó: Internet

Zsírtartalma a nullával egyenlő, ezért kedvelt alapanyaga a különböző fogyókúrás étrendeknek is  Fotó: Internet

A cukkini a konyhaművészet egyik legsokoldalúbb zöldségféléje.

Ízvilág. Szinte bármi elkészíthető belőle, lehet húsos ételekhez használni, de desszertekhez is nagyszerű alapanyag. Bár mi leginkább a rántott, tartármártásba tunkolt változatot ismerjük, érdemes máshogy is kipróbálni.

Színe a sötétzöldtől a sárgáig sokféle lehet. Formáját tekintve többnyire hosszúk


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés