Kihajtott a VW elé a Renault

Két gépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Garibaldi utca és az Ószőlő utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a karambolos autókat. Félpályás forgalmi akadály van a baleset helyszínén, ahová a társhatóságok is kiérkeztek - tudatta a katasztrófavédelem. -A baleset úgy történhetett, hogy a Stadion irányából érkező VW elé hajtott az Őszőlő utcán, a belváros irányából érkező Renault és egyikük a magasra nőtt növényzettől nem látta a másikat. A mentők egy sérültet vittek kórházba a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására. 

Két gépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Garibaldi utca és az Ószőlő utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a karambolos autókat. Félpályás forgalmi akadály van a baleset helyszínén, ahová a társhatóságok is kiérkeztek - tudatta a katasztrófavédelem. 

-A baleset úgy történhetett, hogy a Stadion irányából érkező VW elé hajtott az Őszőlő utcán, a belváros irányából érkező Renault és egyikük a magasra nőtt növényzettől nem látta a másikat. A mentők egy sérültet vittek kórházba a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására. 

Két személygépkocsi ütközött össze kedden Nyíregyházán a Garibaldi utca és az Ószőlő utca kereszteződésében, a mentők egy sérültet vittek kórházba. Az autósok egyike a magasra nőtt növényzettől vélhetően nem látta a másikat.  Fotó: Pusztai Sándor


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés