Vasárnap érkeztek meg az első vendégek

A Hotel Pangeába, Nyíregyháza új exclusive szállodájába vasárnap megérkezett az első vendég. A modern városok program keretében, az 1,7 milliárd forintos beruházás, alig 1 év alatt valósult meg. A Nyíregyházi Állatpark üzemeltetésében működő tematikus szálloda vendégei nemcsak korlátlanul látogathatják a méltán híres állatgyűjteményt, de megismerkedhetnek a dinoszauruszok világával is.Képünkön Czifrik Viktória szálloda vezető köszönti az első vendégeket, Ősz Krisztinát és családját akik Veszprémből érkeztek és a Nyíregyházi Állatpark gesztusaként ajándékba kapják a lefoglalt szállásukat.

A Hotel Pangeába, Nyíregyháza új exclusive szállodájába vasárnap megérkezett az első vendég. A modern városok program keretében, az 1,7 milliárd forintos beruházás, alig 1 év alatt valósult meg. A Nyíregyházi Állatpark üzemeltetésében működő tematikus szálloda vendégei nemcsak korlátlanul látogathatják a méltán híres állatgyűjteményt, de megismerkedhetnek a dinoszauruszok világával is.
Képünkön Czifrik Viktória szálloda vezető köszönti az első vendégeket, Ősz Krisztinát és családját akik Veszprémből érkeztek és a Nyíregyházi Állatpark gesztusaként ajándékba kapják a lefoglalt szállásukat.

Megnyitotta kapuit a Nyíregyházi Állatpark üzemeltetésében működő tematikus szálloda, a Hotel Pangea, amelynek vendégei korlátlanul látogathatják a méltán híres állatgyűjteményt, és megismerkedhetnek a dinoszauruszok világával is. Képünkön Czifrik Viktória szállodavezető köszönti az első vendégeket,


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés