Városi legenda a balatoni bér

A jó felszolgáló aranyat ér – a munkaadók tudják, a vendégek pedig érzik ezt Illusztráció: Pusztai Sándor

A jó felszolgáló aranyat ér – a munkaadók tudják, a vendégek pedig érzik ezt Illusztráció: Pusztai Sándor

Sokan úgy gondolják, külföldön könnyebb boldogulni a vendéglátóiparban is.

Nyíregyháza. – Szinte hálóval kell fogni manapság a jó szakácsot. Nekünk – egyelőre úgy néz ki –, sikerült, azzal együtt, hogy hetekbe telt megtalálni a megfelelő embert. Pedig a munkaügyi központ is küldött hozzánk olykor jelentkezőt, de azt tapasztaltuk, hogy ha egy szakácsnak nincs munkája, az il


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés