A vasárnapi országgyűlési választáson nyertes egyéni képviselőinket kérdeztük: Hogyan fogják képviselni a választókerületük érdekeit a parlamentben?

Dr. Vinnai Győző2. sz. választókerület– A választókerületben sokan adták le a szavazatukat, mert mindenki tudta: a jövőnkről döntünk. Magas volt a részvételi arány, magasabb, mint 2014-ben, és abszolút számban 3000 szavazattal többet kaptam, mint négy évvel ezelőtt. Ez számomra erős felhatalmazást jelent. Köszönettel tartozom ezért valamennyi választópolgárnak, akik megtiszteltek bizalmukkal. Ezt úgy lehetett kiérdemelni, hogy a választókerülethez tartozó húsz településen és a nyíregyházi részeken számos fórumon vettem részt, közvetlenül, az itt élőkkel személyesen egyeztettünk az igényeikről, elképzeléseikről. Első helyen szerepelt a munkahelyteremtés, nyomában az egészségügyi és infrastrukturális helyzet javításával. Számos eredményt sikerült elérni közösen, de folytatni kell a megkezdett munkát, hogy tovább javuljon az életminőség.

Dr. Vinnai Győző

2. sz. választókerület

– A választókerületben sokan adták le a szavazatukat, mert mindenki tudta: a jövőnkről döntünk. Magas volt a részvételi arány, magasabb, mint 2014-ben, és abszolút számban 3000 szavazattal többet kaptam, mint négy évvel ezelőtt. Ez számomra erős felhatalmazást jelent. Köszönettel tartozom ezért valamennyi választópolgárnak, akik megtiszteltek bizalmukkal. Ezt úgy lehetett kiérdemelni, hogy a választókerülethez tartozó húsz településen és a nyíregyházi részeken számos fórumon vettem részt, közvetlenül, az itt élőkkel személyesen egyeztettünk az igényeikről, elképzeléseikről. Első helyen szerepelt a munkahelyteremtés, nyomában az egészségügyi és infrastrukturális helyzet javításával. Számos eredményt sikerült elérni közösen, de folytatni kell a megkezdett munkát, hogy tovább javuljon az életminőség.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés