Felújították a kisvárdai kórház konyháját

A szalagátvágás pillanata – dr. Suba László, a fenntartó regionális igazgatója, Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere, dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Hegyi Henrik, a kórház főigazgatója. Fotó: A szerző

A szalagátvágás pillanata – dr. Suba László, a fenntartó regionális igazgatója, Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere, dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Hegyi Henrik, a kórház főigazgatója. Fotó: A szerző

Kisvárda. Tűzhelyek, kombinált sütő–párolók, fagyasztószekrények, hűtőkamrák és számos konyhai gép cseréjére is megtörtént a Felső–Szabolcsi Kórház konyhájában, ahol naponta csaknem félezer beteget és százötven kórházi dolgozót szolgálnak ki.

A konyha – hazai és uniós forrásból – több mint 102 millió


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés