Gazdagság, pompa és bőség az új évre

Jávor János Búza téri üzletében is nagy a kereslet a virslire, bőrös malacra Illusztráció: Janics Attila

Jávor János Búza téri üzletében is nagy a kereslet a virslire, bőrös malacra Illusztráció: Janics Attila

Az év ezen szakaszában több száz tonna virslit értékesítenek, ahogy a pezsgőfogyasztás is megnő.

Nyíregyháza. Minden ünnepnek megvannak a maga szokásai. Ahogy húsvétkor természetes, hogy sonka és tojás kerül az asztalra, vagy ahogy elképzelhetetlen a karácsony sült pulyka, töltött káposzta és halászlé nélkül, úgy az év utolsó napjának elengedhetetlen szereplője a virsli, a pezsgő, a sült malac


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés