Gyakori kérdések


Ismerje meg a megújult digitális Kelet-Magyarország új, hasznos funkcióit!
Amennyiben a korábban használt email címével és jelszavával nem tud az oldalra bejelentkezni, a következő lépéseket tegye meg, mielőtt kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal!
Írja a böngésző címsorába a webcímet: www.kelet.hu
Írja be a korábban használt email címét!
Törölje ki a pontokkal jelölt jelszót és írja be a korábban használt jelszavát!

Ha az előző lépések elvégzése után sem tudja elérni az új digitális Kelet-Magyarország tartalmát, a böngészőjének beállítására lesz szükség, melyet néhány egyszerű lépésben megtehet. A grafikus útmutatóért kattintson ide!

1.1. Az online megrendelés előfeltétele a felhasználó általi regisztráció a www.kelet.hu oldalon.

1.2. A regisztráció ingyenes. A regisztráció során a felhasználó e-mail címét és egy általa meghatározott jelszót köteles megadni. A felhasználó által megadott e-mail címre a Kiadó automatikus e-mail választ küld, melyben egy ún. „regisztrációt megerősítő link“ található. A felhasználó a megadott linkre való kattintással köteles regisztrációját megerősíteni az e-mailben megjelölt határidőn belül. Amennyiben a felhasználó a regisztrációját a fent leírtak szerint nem erősíti meg, a Kiadó úgy tekinti, hogy a felhasználó regisztrációs szándékától elállt.

1.3. A regisztrációt követően a felhasználó az 1.1. pontban megjelölt weblap(ok)on az általa regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával jogosult bejelentkezni. A regisztrált felhasználót az alábbi jogosultságok illetik meg:
– jelszó módosítása
– elérhető tartalmak böngészése
– ingyenes olvasási lehetőség havonta 8 cikk erejéig
– hirdetés feladási lehetőség
– előfizetési szerződés megkötése (online és nyomtatott lapokra egyaránt)
– lejárt előfizetés meghosszabbítás
– hűségkártya programmal kapcsolatos információk elérése

2. Online megrendelés

A regisztrált felhasználók a weblapon történő bejelentkezést követően jogosultak online előfizetési szerződést kötni a digitális napilapokra. Az előfizetés létrejöttéhez a regisztrált felhasználó köteles megadni az alábbi adatait:
– név (kötelező)
– lakcím (kötelező)
– telefonszám (opcionális)
– nem (opcionális)
– előfizetés időtartama (opcionális)
– fizetési feltételek, fizetési mód (átutalás, bankkártya) (kötelező)
A kötelező adatok megadása nélkül az előfizetési szerződés nem jön létre.

Fizetési módozatok online megrendelés esetén:
A. Bankkártyás fizetés választása esetén az előfizető automatikusan átirányításra kerül a CIB Bank Zrt. fizetési oldalára, ahol a kártya adatok megadása után megtörténik a fizetés. A sikeres tranzakciót követően az előfizető azonnali rendszerüzenetet kap a fizetés teljesítéséről. A fizetést követően az előfizető jogosulttá válik valamennyi digitális tartalom elérésére.
B. Átutalásos fizetés választása esetén a Kiadó az előfizető e-mail címére rendszerüzenetet küld, mely e-mail tartalmazza a bankszámla számot, az utalandó összeget és az ügyfél tranzakciós azonosítóját, melyet az átutalás során a közlemény rovatban kell feltüntetni. Átutalás esetén 72 óra az átfutási idő. Az átfutási idő alatt az elfizetés nem aktív. Átutalás esetén a megrendelő a fizetendő összeget az CIB Bank Zrt-nél vezetett 10700141-49370902-52000001 bankszámlaszámra köteles átutalni. Az előfizetési díj átutalását és Kiadó részére történő beérkezését követően, a Kiadó email üzenetben tájékoztatja az ügyfelet digitális napilapok hozzáférési lehetőségéről.

3. Előfizetés tartama

A Digitális Előfizetői Szerződés időtartama lehet határozott, vagy határozatlan idejű. Amennyiben a Digitális Előfizetői Szerződés az időtartamra vonatkozó kikötést nem tartalmaz, úgy a Digitális Előfizetői Szerződést határozatlan időre létrejöttnek kell tekinteni. A Digitális napilap előfizetők az előfizetés időtartama alatt az előfizetés függvényében a Kelet-Magyarország nyomtatott napilap naponta frissülő online változatait érhetik el internetes böngészőkkel. Az online napilapok esetében az Előfizetők legfeljebb 9 napra visszamenőleges megjelenéseket érhetnek el. Digitális Előfizetők is részt vehetnek a Kiadó ún. hűségprogramjában, melynek keretében Hűségkártya birtokában folyamatosan bővülő termék és szolgáltatás skálából választhatnak, speciális, előfizetői kedvezménnyel.
Hűségkártyát azok az előfizetők kaphatnak, akik
• az előfizetés kezdetét megelőző 6 hónapban nem voltak előfizetői a terméknek
• egy éves előfizetést rendelnek
• nincs lejárt előfizetési díjtartozásuk
A hűségkártyát a Kiadó postai úton juttatja el az arra jogosult előfizetőknek, az előfizetés megrendelésekor megadott címre. A kártya egy naptári évre szól. Felmutatója az elfogadó helyeken különböző kedvezményben, extra szolgáltatásban részesül. Az új applikáció lehetőséget nyújt arra, hogy a PDF file mellett böngészhető, bővebb tartalmakat érjenek el az Előfizetők. (videók, képgalériák, extra cikkek)

4. Próbaolvasás

Kiadó fenntartja a jogot, hogy általa megjelölt időszakonként lehetőséget lehetőséget nyújtson a Digitális Napilap ingyenes kipróbálására. A próbaolvasást regisztrált felhasználók igényelhetik. A próbaolvasás keretein belül Kiadó 2 hét/ 1 hónap időtartamra ingyenes, teljes körű hozzáférést biztosít a digitális tartalmakhoz. Az periódus leteltével a rendszer automatikusan inaktiválja a hozzáférést, amennyiben a regisztrált felhasználó előfizetési szándékát nem jelzi.

5. Előfizetői díj

5.1. Az előfizetői díj pontos összegét a Digitális Előfizetői Szerződés tartalmazza.
Előfizető kötelezettséget vállal arra, hogy az előfizetői díjat a Digitális Előfizetői Szerződésben meghatározott fizetési móddal a Kiadó részére a megrendelt lapszám (ok) megjelenését megelőzően, a Kiadó által meghatározott időpontig kiegyenlíti.

5.2. Az előfizetői díjat az Előfizető választása szerint havonta, negyedévente, félévente vagy évente köteles megfizetni. Amennyiben a Digitális Előfizetői Szerződés nem tartalmazza az előfizetői díj megfizetésének gyakoriságát, úgy az előfizetői díj havonta előre esedékes.

5.3. Az Előfizető jogosult a választott fizetési módról egyoldalúan más fizetési módra áttérni. Ennek feltétele, hogy Előfizető az áttérésről előzetesen értesítse a Kiadót.

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired