Mesterséges színezékek és édesítőszerek nélkül

Ha egy lekvár nyitott üstben készül, kevés hozzáadott cukrot tartalmaz, magas a gyümölcstartalma és hőkezeléssel tartósítják, kézművesnek számít  Fotó: Internet

Ha egy lekvár nyitott üstben készül, kevés hozzáadott cukrot tartalmaz, magas a gyümölcstartalma és hőkezeléssel tartósítják, kézművesnek számít  Fotó: Internet

Szabolcs-Szatmár-Bereg. Egy kutatás szerint a vásárlók kétharmada 10 és 25 százalékkal hajlandó többet fizetni a kézműves termékekért – de mi számít kézműves terméknek? Mindenki azt ír a termékére, amit akar, ellenőrzi bárki is, hogy mi kézműves és mi nem az?

Az élelmiszerek esetében van erre vonatko


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés