Szavazás a megye futballcsillagairaA labdarúgó világbajnokság varázsa után ismét a hazai focira fókuszálnak majd a sportág kedvelői. Immáron hagyomány, hogy a megyénkben szereplő csapatok legjobbjaiból olvasóink és a digitális lapunk (kelet.hu), valamint internetes portálunk, a Szabolcs Online látogatói voksolhatnak kedvenc megyebeli focistájukra.

A Kelet-Magyarország olvasói dönthetik el, hogy kiket illessen a lapunk által alapított “Az évad futballcsillaga” cím. A négy csillag azé lesz, aki a lapunkban megjelent szavazólapon a legtöbb voksot kapja kategóriájában a verseny ideje alatt. Az NB II-es csapatokból öt-öt, az NB III-asból három, míg a megyei I. és II. osztályban három csoportjában szereplő együttesekből egy-egy labdarúgóra lehet szavazni. Lapunk értékes díjjal jutalmazza a győzteseket és a szavazók közül négy szerencsést, akik másodmagukkal részt vehetnek a díjátadón. Szavazni csak a lapunkból kivágott szelvényen lehet. Kérjük, hogy voksát X-szel jelölje. Kategóriánként csak egy szavazatot fogadunk el. A szelvényeket a Kelet-Magyarország szerkesztőségébe (400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4-6.) kérjük eljuttatni levélben, vagy személyesen legkésőbb augusztus 12-én 24 óráig.

Ismét hirdetünk külön versenyt az online szavazók körében. A szavazás menete: A www.szon.hu és a www.kelet.hu (focicsillag oldalakon kategóriák nélkül lehet szavazni a jelöltek közül egyre. A legtöbb szavazatot kapó jelölt a Szabolcs Online és a kelet.hu különdíját nyerheti el. A kelet.hu és a Szabolcs Online szavazói közül egy szerencsést ajándékkal jutalmazzuk és másodmagával részt vehet a díjátadónkon.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés