Kiüresedtek a napi táplálékaink

Egészségünk megőrzése érdekében nem mindegy, hogy milyen eredetű és minőségű alapanyagokból készült ételekhez jutunk hozzá Fotó: internet

Egészségünk megőrzése érdekében nem mindegy, hogy milyen eredetű és minőségű alapanyagokból készült ételekhez jutunk hozzá Fotó: internet

A termelés mellett az élelmiszerek biztonsága, védelme is mind nagyobb hangsúlyt kap.

Nyíregyháza. – Ökotermékeknek jobb előállítási helyet, mint a Székelyföld, aligha lehetne találni. Ám a helyhez szükséges még a technológia, az innováció, s nem utolsó sorban a piac, s persze a fogyasztók rokonszenvező igénye a biotermékek iránt, melyet kielégíteni a termelőknek közös értékesítéssel


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés