Cupcake elkészítése a konyhában és a kézművesműhelyben

Izgalmas hűtőmágnes készülhet dekorgumiból – ha szereted a cupcake-et, akkor szerezd be a hozzávalókat és kezdődhet a játék!A bal oldalon láthatod a sablonokat, amelyeket másold át zsírpapírra, vágd ki, majd végül másold át dekorgumira és ragaszd össze a számokkal jelzett sorrendben. A mérethez nem kötelező ragaszkodnod, méretarányosan nagyíthatod, kicsinyítheted. Ha hűtőmágnes készül, lehet nagyobb, ha a tennivalók listáját (az oldal alján) díszítenéd, kisebb legyen.

Izgalmas hűtőmágnes készülhet dekorgumiból – ha szereted a cupcake-et, akkor szerezd be a hozzávalókat és kezdődhet a játék!

A bal oldalon láthatod a sablonokat, amelyeket másold át zsírpapírra, vágd ki, majd végül másold át dekorgumira és ragaszd össze a számokkal jelzett sorrendben. A mérethez nem kötelező ragaszkodnod, méretarányosan nagyíthatod, kicsinyítheted. Ha hűtőmágnes készül, lehet nagyobb, ha a tennivalók listáját (az oldal alján) díszítenéd, kisebb legyen.

Cupcake-őrület

Amíg a muffin a hétköznapok gyors desszertje, addig a cupcake egy falatnyi drága pillanat, szülinapi tortácska, partifalat, a családi, baráti összejövetelek megkoronázásaképp jelenik meg. A muffint az alap kevert tésztához adott magok, gyümölcsök és egyéb kiegés


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés