A nap előfizetője

A kétkezi melósok élete több cikket érdemelne!

Varga István szerkesztőségünkben az ajándékcsomaggal  Fotó: Hoványi Péter

Varga István szerkesztőségünkben az ajándékcsomaggal Fotó: Hoványi Péter

Nyíregyháza. Több évtizede előfizetőnk táborába tartozik a nyíregyházi Varga István, akinek olvasói hűségét ajándékcsomaggal köszöntük meg a közelmúltban.

– Két évvel ezelőtt nagyon lebetegedtem, hatalmas erőfeszítésbe került, mire végre javult az állapotom. Tavaly körülbelül 60 mázsa nagydobosi sütőtököt termeltem. Sajnos, nem tudtam értékesíteni, pedig legalább 100 féle betegség ellen ajánlják, mivel rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz – mesélte csalódottan.

– A Kelet-Magyarországot minden reggel kávézás közben tanulmányozom át. Érdeklődéssel olvasom a belpolitikai cikkeket és a megyei közélet híreit. A labdarúgásról és a megye sportéletéről szóló tudósításokat is figyelemmel kísérem, és érdekelnek az olvasói levelek, vélemények. Egy picit sokallom az újságban megjelenő hirdetéseket, bár tudom, hogy a lapkészítés is sokba kerül, finanszírozni kell valamiből. Keveslem viszont a kétkezi munkásokat bemutató írásokat.

– Köszönöm az ajándékcsomagot, a lap valamennyi olvasójának és a szerkesztőség minden munkatársának boldog új esztendőt kívánok – búcsúzott hűséges olvasónk, Varga István. KM


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés