Nyitólap

2014. április 25., péntek
Előfizetés megrendelés / Hirdetés feladása / Digitális Kelet / Bejelentkezés
Hírek
  • Vásárosnaményban, a Tiszán átívelő II. Rákóczi Ferenc hídnál arra sétáló gyalogosok vették észre, hogy egy férfi a hídról a folyóba ugrik. A döbbenetes cselekményről értesítették a hatóságokat.

  • A helyszín ugyanaz, és a karambol körülményei is sok hasonlóságot mutattak csütörtök este, a legutóbbi 38-as főúton történt tragédiához. Kerékpárost gázolt halálra egy személygépkocsi.

  • Vivinek, a szépséges vásárosnaményi diáklánynak kedvenc évszaka a tavasz. Ezért is örült különösen a mostani fotózásnak,hiszen ilyenkor a lehető legtöbb időt tölt a természetbe.

Számos kedvezmény számtalan helyen! Jelentős összeget takaríthat meg a családi költségvetés számára!

 

Kelet hűségkártya elfogadóhelyek listája   

 

Hűségprogramunk keretében – melyet 2009-ben indítottuk- kedvezményes vásárlási lehetőséghez és szolgáltatásokhoz jutnak előfizetőink (nyomtatott és digitális napilap) a programban résztvevő partnereinknél. A hűségkártya használata praktikus és egyszerű, s ha ügyesen forgatják, nemcsak az előfizetői díjat spórolhatják meg, annál jóval nagyobb megtakarítást jelent!

 

Az alábbi táblázatokban egy átlag család éves költségeinek figyelembevételével azt vizsgáltuk, hány forintot lehet Kelet hűségkártyával megtakarítani a megyeszékhelyen.

 

A megtakarítások összesen elérhetik a 60.000 Ft-ot, ami havonta több mint 5.000 Ft, így akár az előfizetői díj dupláját is megspórolhatja a családi költségvetés számára egy hónapban!

 

Hűségkártya igénylés feltétele nyomtatott előfizetés esetén legalább egyéves hűségnyilatkozat; digitális napilap esetén legalább féléves előfizetés banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel egy összegben.

 

A programban résztvevő partnereinkkel kapcsolatos hírek és információk keddenként jelennek meg a napilapban, a Hűségoldalon. A hűségkártya elfogadóhelyek folyamatosan bővülő listáját is megtalálja lapunkban havonta legalább egy alkalommal, illetve ide kattintva is letöltheti az aktuális változatot.

 

Ha Ön még nem előfizetőnk, s igénybe szeretné venni a Kelet hűségkártya nyújtotta kedvezményeket, hívja a 06/40/424-424-es telefonszámot (hétfő-péntek, 8:00-17:00), vagy kattintson az alábbiak valamelyikére:

 

 

Amennyiben észrevétele, kérdése van a hűségprogrammal kapcsolatban, írjon e-mailt a husegprogram@inform.hu címre.